Bel ons nuĀ 

 

Schoonmaakbedrijf Aqua laat uw beglazing blinken

Helder als glas…. Dat is het werk en de service van Aqua Schoonmaakservice met 100% garantie.

Glasbewassing voor bedrijven en instellingen

De buitenzijde van uw bedrijf is het eerste wat medewerkers en klanten zien.

Op veel ramen is na verloop van tijd aanslag te zien. Door regenbuien en wisselende temperaturen komt er kalk en kiezelzuur uit de cement- of betonvoegen tevoorschijn, wat voor cementsluiter op het glas zorgt.

Andere vormen van aanslag:

  • uitlaatgassen bij auto(snel)wegen en luchthavens
  • uitstoot bij industriecentra
  • zoutaanslag bij zee
  • gevelimpregneermiddelen
    kit- en lijmresten
  • kalkaanslag bij zwembaden, autowasstraten en tuinbesproeiingsinstallaties

De specialisten van ons schoonmaakbedrijf maken uw ramen glashelder op traditionele wijze, of met behulp van een 20-meter hoge installatie: Tuckerpole.

Tuckerpole

Tuckerpole is een telescopisch glasbewassingssysteem, dat voldoet aan de arbo-eisen en een veilig alternatief is voor een gevaarlijke hoge ladder. Omdat wij veiliger en sneller te werk gaan, kunnen we onze diensten weer een stuk voordeliger aan u leveren.

Zo hoeven er bijvoorbeeld geen hoge kosten te worden uitgegeven aan het huren van een hoogwerker.

Met Tuckerpole kunnen wij vanaf de grond tot 15 meter hoog een streep- en vlekkeloze glasbewassing garanderen, zelfs bij opdroging in direct zonlicht.

Ook moeilijk bereikbaar glas kunnen we gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast vermindert de schade aan gevels, borders en beplantingen aanzienlijk.

Het systeem

Bij telescopische glasbewassing maken we gebruik van gedemineraliseerd, puur water. Met het Tuckerpole-systeem spuiten we met behulp van gevoede mechanische borstels demi-water onder een druk van 10 bar over het oppervlak.

Hierdoor lossen alle mogelijke vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak ook nog eens zonder strepen en vlekken op. Om u de hoogste kwaliteit te bieden, maken wij demi-water in eigen beheer.

Naast het reinigen van ramen is dit systeem ook geschikt voor het reinigen van onder meer trespa-beplating, houtwerk, zonnepanelen,markiezen, boten en auto’s.

Wilt u meer informatie over onze glasbewassing of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met ons schoonmaakbedrijf gevestigd te Baarn.