Bel ons nu 

 

Aqua Schoonmaak service is gegarandeerd, precies en accuraat

Het tapijt, de muren, het trappenhuis, de lift, de werkplekken en de receptiebalie. Als Aqua Schoonmaakservice haar werkzaamheden verricht, dan ziet u dat uw werkruimte schoon is en alles hygiënisch glanst en blinkt.

Interieurschoonmaak & onderhoud

Uw interieur is het visitekaartje van uw organisatie
Een schoon interieur maakt dat niet alleen uw medewerkers zich prettiger voelen, maar ook uw klanten. Ons schoonmaakbedrijf uit Baarn verzorgt het schoonmaakonderhoud voor onder meer kantoren, trappenhuizen, entrees en sanitaire voorzieningen.

Programma op maat

Samen met u stellen we aan de hand van uw wensen en eisen een schoonmaakprogramma op. Om de klus te klaren nemen we uiteraard onze eigen schoonmaakartikelen en reinigingsmiddelen mee.

Tapijtreiniging

Ziet uw pand er fris uit, stappen uw medewerkers en klanten op een vlekkerig tapijt! Om dat te voorkomen komen de specialisten van ons schoonmaakbedrijf uit Baarn naar u toe om de vloer te reinigen. Voor tapijtreiniging kunt u kiezen uit 2 behandelmethodes.

Dieptereiniging
Bij een dieptereiniging masseren we uw tapijt eerst in met een reinigingsmiddel om het vuil uit het tapijt te trekken. Vervolgens wordt uw tapijt geïnjecteerd met stoom, waarna al het vuil met grote kracht wordt opgezogen. Dit proces herhalen we tot 3 keer toe. De werkzaamheden voeren we uit met onze schrobmachine die is voorzien van een tapijtborstel.

Schrik niet, we slepen geen groot apparaat uw bedrijfspand binnen. De schrobmachine is ingebouwd in een trailer, die we mooi buiten om de hoek laten staan. U ziet ons alleen met de slang en het mondstuk van het apparaat naar binnen lopen.

Oppervlaktereiniging

De oppervlaktereiniging wordt uitgevoerd met een schrobmachine voorzien van bonnetpads. Hiermee wordt een reinigingsvloeistof in uw tapijt gemasseerd, die we na een korte droogperiode als vervuilde vlokken uit uw tapijt zuigen.

Zowel na een diepte- als oppervlaktereiniging is het mogelijk om een beschermlaag op uw tapijt aan te brengen, waardoor vuil minder kans maakt en u nog langer van uw schone vloerbedekking kunt genieten.

Gevelreiniging

Gevels, daken, trappen, muren en overige uitwendige oppervlakken zijn onderhevig aan vervuiling door wisselende temperaturen en weersomstandigheden. Ook graffiti en andere tekeningen ontsieren uw pand. Wij zorgen ervoor dat deze vervuiling met moderne apparatuur vakkundig wordt verwijderd.

Dakgootreiniging

Dakgoten zijn essentieel voor de afvoer van water. Als de dakgoot niet regelmatig wordt gereinigd, raakt de goot verstopt door rottende bladeren en ander afval dat zich daar ophoopt. Of nog erger: er ontstaat een lekkage. Om dit probleem te voorkomen, is het raadzaam om de dakgoten van uw pand minstens 1 keer per jaar te laten reinigen.

Reiniging van zonnepanelen

U bent groen bezig: zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Hiermee belet u het milieu minder, maar u wilt natuurlijk ook een optimaal rendement bereiken. Denkt u net als veel anderen dat uw zonnepanelen volledig worden schoongespoeld door een flinke regenbui? Helaas: stof, vogelpoep en ander vuil blijven achter, waardoor de functionaliteit van de panelen snel achteruit gaat. Daarnaast kan vervuiling zoals fijne stof en bladeren ervoor zorgen dat een deel van uw zonnepanelen oververhit of zelfs onherstelbaar beschadigd raken. Goed en regelmatig reinigen van uw zonnepanelen is dus van essentieel belang voor een hoger rendement en langere levensduur van uw zonnepanelen.

Voor het reinigen van de zonnepanelen maken we gebruik van osmose-water. Dit is water waarin geen mineralen en zouten meer aanwezig zijn, zodat er op uw panelen geen witte vlekken achterblijven. Daarnaast heeft dit water een sterker reinigend vermogen dan normaal leidingwater. Het osmose-water gaat namelijk een verbinding aan met het aanwezige vuil en zal dit zelfs uit de poriën van de zonnepanelen halen.

Nog niet overtuigd? Het regelmatig laten reinigen van uw zonnepanelen maakt tot 30% meer zonne-opbrengst mogelijk. Zo verdient u uw investering vanzelf terug.